SOBOTA 3.9.2016 

 

Místo konání: Konírna

11.00  Muzeum gastronomie o gastronomii na dvoře císaře Karla IV.

12.00  Příprava výběrové kávy v domácím prostředí – Dos Mundos

13.00  Kuchařská show – Etnosvět

14.00  Jamajská kuchyně – Burger Bar & Ondřej Vykusa

15.00  Brouk na talíři – příprava restovaných černých škorpionů na šalotce, pepři a červeném víně

16.00  Šumivá vína Španělska – Cava v podání trojnásobného mistra ČR v sommelierství, Tomáše Brůhy

17.00  Kuchařská show – U Emy Destinnové

18.00  Kuchařská show – Food Story a jejich tapas s Jirkou Konhefrem

 

Místo konání: Chefstarter „Foodie“ stan číslo 20

11.00   Zdobení čupčáků s Cakeland Cupcakes

13.00  Semifinále soutěže „I LOVE FOOD“

18.00  Foodstyling s Radkem Jakubcem

NEDĚLE 4.9.2016

 

Místo konání: Konírna

11.00  Příprava čokoládových dekorací a zdobení dortů pod vedením cukrářů z Cukrárny Saint Tropez

12.00  Brouk na talíři – šváb madagaskarský s papričkou ve slaninovém kabátku

13.00  Kuchařská show s Janou Vašákovou, šéfredaktorkou časopisu F.O.O.D. a Jiřím Hilgartem z MasterChef

14.00  Finále soutěže „I LOVE FOOD“ o ceny v hodnotě 50.000 Kč

16.00  Předvedení přípravy pralinek s e-Pralinkárnou

 

Místo konání: Chefstarter „Foodie“ stan číslo 20

11.00  Předvedení přípravy pralinek s e-Pralinkárnou

13.00  Příprava křehkého těsta s Tartaletkou

15.00  Máme napečeno! Jako od babičky

Program Dětský koutek

V dětském koutku budou probíhat po oba dny kuchařské minikurzy od Chefparade pro malé kuchtíky. A co zdravého si děti na minikurzech připraví a ozdobí?
– Tmavý toast s pažitkovým tvarohem a ředkvičkou
– Letní toast se šunkou, sýrem a rukolou
– Toast Caprese s čerstvou bazalkou.

Minikurzy budou probíhat v těchto časech:

sobota: 12:00-13:00, 16:30-17:30 a 18:00-19:00
neděle: 11:00-12:00, 13:00-14:00 a 16:30-17:30
Přihlášky na minikurzy přímo na místě v koutku.

FOODPARADE 2016 - PROGRAM

  • Sobota 03-Sep-2016
  • Neděle04-Sep-2016
11:00

Kuchařská show redakce časopisu F.O.O.D. s Janou Vašákovou

12:00

Jídlo jako životní styl podle Petry Lamschové a Petra Havlíčka (následná autogramiáda jejich knih ve stánku F.O.O.D. / Mladá Fronta)

13.00

Kuchařská show Gorenje

14.00

Kuchařská show Burger Bar & Ondřej Vykusa

15:00

Hmyz na talíři s Milanem Václavíkem

16:00

Seminář o rumech s degustací od La Casa de la Havana vieja

17:00

La Gare – „Canard à la press”- lisovaná ruánská kachna

11:00

Objevte svět čokolády s Whirlpool

15:00

Hmyz na talíři s Milanem Václavíkem

12:00

Kuchařská show – MyRaw Café (příprava raw sladkého i slaného jídla)

14:00

Kuchařská show – Le Burger (příprava Paleo burgerů a burgerů v černé bulce)

15.30

Párování rumů Flor de Caña s tapas s Petrem Vopálenským

16:30

Kuchařská show – U Emy Destinnové